Uzbudljivo natjecanje na Grand Gourmet festivalu donijelo je izniman uspjeh za restoran Bura Dubrovnik, a posebno za njihovog talentiranog šefa kuhinje, Antu Jonjića . U okviru prestižnog natjecanja CHEF’S TABLE – TIMSKO NATJECANJE, restoran Bura Dubrovnik osvojio je zapaženo prvo mjesto, potvrdivši svoju kulinarsku izvrsnost.
Na čelu tima, šef kuhinje Ante Jonjić predvodio je sjajan tim u kojem se isticao konobar Ante Jurčić iz Gruda, koji svoje iskustvo stekao u FMB u Royal Resortu u Dubrovniku.
Natjecanje je okupilo preko 100 natjecatelja iz 6 zemalja, a Restoran Bura Dubrovnik se istaknuo svojom jedinstvenom kombinacijom kulinarske vještine i izvrsne usluge. Tim je pokazao iznimnu koordinaciju i suradnju, što ih je dovelo do najviše pozicije na pobjedničkom postolju.
Posebno priznanje stiglo je i za glavno jelo koje je šef kuhinje Ante Jonjić kreirao, proglašeno je najboljim glavnim jelom na natjecanju. Njegova kreativnost i pažljiv odabir sastojaka oduševili su žiri i stekli simpatije posjetitelja.