Zaigrajte stolnog tenisa na Brdu ljubavi u Podbablju

Pripremite rekete i ping-pong loptice. Zašto? Udruga „Gradina - Brdo Ljubavi“ iz Gornjeg Podbablja, organizira turnir u stolnom tenisu i poziva sve ljubitelje na sudjelovanje.

Nakon uspješnog i premijernog zimskog turnira u biljaru, u Gabelica su se sjetili za Uskrs nagraditi mještane zabavom, pa i njihove goste jednim drugim turnirom, onim u stolnom tenisu. S njim paralelno isti dan u isto vrijeme i na istom mjestu na sam Uskrs, odvijati će se i turnir u “tuckanju” jajima.

Turnir u stolnom tenisu igra se na dvije pobjede u 11 poena te pojedinačno na ispadanje. Nešto slično vrijedi i za turnir u tuckanju jajima. Za turnir u stolnom tenisu, uplata po igraču iznosi 20 kuna, dok je uplata za tuckanje po natjecatelju svega 5 kuna.

Prijaviti se trebate do Uskrsa u 18:00 sati za oba natjecanja i to na mobitel  098/792-562 ili ako Vam je lakše u samom objektu udruge u Podbablju Gornjem, gdje će se turniri i odvijati. Izvlačenje parova u oba ova natjecanja kao i njihov sami početak na rasporedu je u nedjelju u 18:30 sati, a kod domaćina uvijek širokih ruku ni ovaj put neće izostati dobra gastronomska ponuda.

KOMENTIRAJ

Komentara