Šesta po redu utrka Imo-adventure

Foto: Facebook

U organizaciji Turističke zajednice Imotski, 10. rujna održati će se pustolovna utrka Imo-adventure, šesta po redu. Discipline su: kajak, trčanje, vožnja brdskog bicikla i canyoning kroz predjele rijeke Vrljike, Zmijavaca, Runovića, Lokvičkih jezera, kanjona Badnjevice, Ričica, Crvenog i Modrog jezera.

Poštovani natjecatelji, 10.09. okupljamo se na startu utrke u 8 sati (rijeka Vrljika, kod “Fabe”). Nakon toga slijedi ukrcaj bicikla u kombi, kratki sastanak i utrka kreće….
Prva dionica je kajak u dužini 7 km (do Zmijavaca), nakon toga 35 km bicikla (Zmijavci – Runović-Podosoje-Berinovac-Lokvičići). Pri izlasku iz kajaka natjecatelji će dobiti i kartu s rutom utrke. Nakon bicikla slijedi trčanje/treking oko Prološkog Blata i Prološca (10 km) te ulazak u kanjon Badnjevice (4 km). Nakon izlaska iz kanjona slijedi još 7 km trčanja do Imotskog. Još imamo nekoliko slobodnih mjesta za ekipe, a isto tako pozivamo i sve one koji nam žele pomoći u organizaciji – javite se na mail ili u inbox. Utrku financijski pomažu Splitsko – dalmatinska županija i TZ Splitsko-dalmatinske županije, a organizator je TZ Imotski.

KOMENTIRAJ

Komentara