Ne tražimo luksuz, ali 650 kn za ovaj smještaj u Splitu!? Pogledajte samo krevete… Smještaj za više ljudi po vrlo povoljnoj cijeni ili pretjerivanje?

Ponude za smještaj zvuče savršeno na stranicama tipa Booking.com ili Airbnb, pogotovo one za više ljudi. No, je li to zaista ono što želite platiti?

Festivalska sezona je u punom jeku, a vlasnici smještaja zadovoljno trljaju dlanovima, očekujući što veću zaradu. Što u pravilu nije nimalo loše ako se radi o poštenim najmodavcima koji gostima pružaju uistinu ono po što su i došli. Nažalost, uvijek se nađu i oni koji goste žele prevariti, ne razmišljajući da im je u tom slučaju zarada kratkotrajna jer loša reklama ipak odjekuje puno dalje, piše portal Tulumarka.com

Tako je jedan gospodin uoči Ultra Europe festivala odlučio nagurati čak 16 kreveta u jednu prostoriju te svaki pojedinačno naplatiti više od 600 kn po osobi. Radi se o hostelu koji na 16 osoba, u ovom slučaju, ima dvije male kupaonice, a dobar dio je začudo, već rezerviran.

Prema procjeni, ovaj gospodin će zaraditi više od 40 tisuća kuna za 4 dana festivala ukoliko mu 16 osoba krevet plati 644 kn. Pitamo se kako će se svih 16 osoba u jednom festivalskom danu stići na vrijeme spremiti za nastavak partijanja i odmoriti u ovom smještaju. Vrlo lak način zarade, no, možda ne i najmudriji na duge staze.

 

 

 

 

KOMENTIRAJ

Komentara