Kino Mediteran Imotski u subotu prikazuje: “PETE I ZMAJ” i DRUGO STANJE BRIDGET JONES

Foto: Promo
Na početku nove sezone želim vas obavijestiti da će se kino programi održavati svakog vikenda, s jednim filmom za djecu i s jednim filmom namjenjenim odraslim filmoljupcima. Organizacija programa je u partnerstvu Kina Mediteran i Pučkog otvorenog učilišta Imotski.  Ove subote u 18 h gledamo novi Disneyev igrani film “PETE I ZMAJ”. Nova verzija Disneyjevog omiljenog obiteljskog filma je pustolovina o dječaku bez roditelja Peteu i njegovom najboljem prijatelju Elliotu koji je slučajno zmaj. Film se prikazuje s hrvatskim titlovima.  U 20h prikazujemo britansku komediju “DRUGO STANJE BRIDGET JONES” koja će sigurno razveseliti sve naše gledateljice. Ovaj film je treći nastavak velikog hita Dnevnik Bridget Jones, a dobitnici Oscara Renee Zellweger i Colin Firth ponavljaju svoje uloge. U novom filmu naša junakinja Bridget pronalazi se u neočekivanom stanju.  Ulaznice po cijeni od 25kn prodaju se sat vremena prije projekcije na ulazu u kino dvoranu.

PETE I ZMAJ

U filmu Pete i zmaj glume Bryce Dallas Howard (Jurski svijet), Oakes Fegley (Sad te ostavljam), Wes Bentley (Igre gladi), Karl Urban (Zvjezdane staze), Oona Laurence (Southpaw) i dobitnik Oscara Robert Redford (Kapetan Amerika: Ratnik zime). Film je režirao David Lowery (Ain’t Them Bodies Saints), scenarij su napisali Lowery i Toby Halbrooks, prema priči Setona I. Millera i S. S. Fielda, a film je producirao Jim Whitaker (Najbolje u ljudima, Najbolji tim), dok je izvršni producent Barrie M. Osborne (Gospodar prstenova: Prstenova družina, Veliki Gatsby). Godinama stari drvorezac g. Meacham (Robert Redford) oduševljava lokalnu djecu svojim pričama o ljutom zmaju koji boravi duboko u šumama američkog sjeverozapada. Za njegovu kćer Grace (Bryce Dallas Howard) koja radi kao šumska rendžerica te priče su samo obične izmišljotine… sve dok ne sretne Petea (Oakes Fegley). Pete je tajanstveni desetogodišnjak bez obitelji i doma koji tvrdi da živi u šumi s divovskim zelenim zmajem koji se zove Elliott. Prema Peteovom opisu Elliott se čini zadivljujuće sličan zmaju iz priča g. Meachama. Uz pomoć Natalie (Oona Laurence), jedanaestogodišnje djevojčice čiji je otac Jack (Wes Bentley) vlasnik lokalne pilane, Grace kreće otkriti odakle Pete dolazi, gdje pripada te ima li ikakve istine u toj priči o zmaju

 

DRUGO STANJE BRIDGET JONES

Treći nastavak velikog hita Dnevnik Bridget Jones. Dobitnici Oscara Renée Zellweger i Colin Firth ponavljaju svoje uloge u novom poglavlju velikog svjetskog hita o najpopularnijoj singl djevojci na svijetu. U novom filmu, stvorenom na temelju bestselera Helen Fielding, naša junakinja se pronalazi u neočekivanom stanju. Nakon prekida s Darcyjem (Firth), Bridgetin “sretni do kraja života” plan nije baš krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, odlučuje se fokusirati na svoj posao producentice lokalnih vijesti, okružena starim prijateljima. Konačno, Bridget drži sve pod kontrolom. Šta može krenuti naopako?

 

KOMENTIRAJ

Komentara