Završeno je nagradno darivanje koje smo na Facebook stranici NU organizirali u suradnji s Kordić Holding

Portal NU.com.hr u suradnji s firmom Kordić Holdin putem Facebook stranice djelio je 2×2 ulaznice za koncert Željka Joksimovića u splitskoj Spladium Areni. U komentaru ispod podijeljene fotografije na Facebook stranici  trebalo je označiti (tagirati) osobu s kojom bi radi išli na koncert, podjelit fotografiju i naravno lajkati našu Facebook stranicu.

A ULAZNICE SU OSVOJILE…

Josipa Češljar

Anđela Divić

Željko Joksimović 20.travnja u splitskom Spaladiumu

U Spaladiumu sam nastupao posljednji put 2014. godine povodom Dana žena i bilo je spektakularno. Drago mi je što se vraćam na Rivu i što ću rođendan proslaviti sa svojom divnom publikom iz Splita i cijele Dalmacije. Mislim da za jednog glazbenika nema ništa ljepše nego kad važne datume može proslaviti na ovakav način. Bit će to sjajna večer. Spremili smo odličan repertoar s mnogo brzih ritmova, ali i balada, pjesama koje ljudi najviše vole. Bit će i raznih lijepih iznenađenja, ali ostavimo to za koncert – rekao je Joksimović.

Na pitanja šta bi najviše volio dobiti za rođendan, i hoće li biti torte sa svijećama na bini, Željko se blago nasmijao.

– Uvijek dobijam mnogo divnih poklona za rođendan, ali sam odlučio da ove godine ja budem taj koji poklanja. Publici u Spaladiumu želim pružiti večer za pamćenje – istaknuo je Željko Joksimović.
Pjesme kao što su Varnice, Telo vreteno, Dodir leđa o leđa,Mišel,Ljubavi, Zver, Nisam te zbog lepote voleo, Drska ženo plava, Devojka sa polja zelenih redat će se od 20.30 sati, pa do kasno u noć.

– Zaista me raduje kad se publika dobro provodi na mojim koncertima. Interesantno je da do sada nisam izvodio Milimetaru Splitu, a kako je to pjesma koja svaki put podigne atmosferu do usijanja, siguran sam da će isti slučaj biti i u Spaladiumu – navodi Joksimović.

Obzirom da je broj rođendanskih pozivnica ograničen, a interes ogroman, organizator predlaže da se što prije posjete prodajna mjesta Adriaticket-a, blagajna Spaladium Arene ili www.adriaticket.com, i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa.

Komentari

komentari