„Prava u sustavu socijalne skrbi“ koje će održati Marina Elez Urlić, dipl. socijalna radnica, u ponedjeljak, 9. travnja 2018. s početkom u 11 sati u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Imotski, Ulica Ante Starčevića 7, Imotski.

Predavanje organizira Udruga „MI“ – Split u sklopu projekta „Zaštita prava starijih osoba – promocija, informacija, edukacija“ u suradnji sa udrugom Imotsko srce.

Projekt je s provedbom započeo u studenom 2017., a cilj je podizanje kvalitete života starijih osoba i njihova veća integriranost u lokalnu zajednicu. Projekt provodi  Udruga „MI“ – Split u partnerstvu s Udrugom socijalnih radnika Zadar i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt se provodi na području Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije.

U pet županija održat će se ukupno deset javnih predavanja za starije osobe prilikom kojih će imati priliku dobiti pravni savjet od strane savjetnice za pitanja starijih osoba Udruge „MI“ – Split te poslušati predavanja stručnjaka iz područja prava, socijalne skrbi i zdravstva.

Komentari

komentari