Prvi glas Dalmacije, Marko Škugor sinoć je u Imotskom pjevao za Marka Đuzela koji je prošle godine teško stradao u prometnoj nesreći te se od tada nalazi u budnoj komi. 

U prepunoj kino dvorani, tijekom dva sata, koliko je koncert trajao, šibenski slavuj s Imoćanima je pjevao u svojoj interpretaciji pjesama od Graše, Bocellija, pa sve do svojih autorskih pjesama, od kojih je najveće ovacije očekivano pobrala “Samo s tobom sam upoznao ljubav”, piše Dalmacija News.

Tako je imotska publika imala je priliku u isto vrijeme uživati, ali i pomoći Marku na njegovom putu ka ozdravljenju jer terapije na koje odlazi su preskupe, ali ujedno i jedine koje mu mogu pomoći. Od svake kupljene ulaznice, dio je namijenjen za njegovo liječenje, a od jednog od organizatora, saznajemo da je prikupljeno dovoljno novca za nastavak liječenja što će itekako olakšati njegovim bližnjima!

Večer je završena u pravom humanitarnom duhu, a Imoćani su još jednom pokazali veliko srce kada je u pitanju pomoć onima kojima je najpotrebnije!

 

Komentari

komentari