Na Uskrsni ponedjeljak, u Imotski stiže šibenski slavuj – Marko Škugor. Imoćanin Marko Đuzel, prilikom izleta na Blidinje doživio je prometnu nesreću, a život njega i njegovih bližnjih totalno se preokrenuo. Udario ga je džip, a Marko je unatoč udarcu uspio preživjeti, ali posljedice su velike. Marko je u stanju budne kome, ali ponovno uči govoriti, hodati…

 

Jedno vrijeme bio je na liječenju u splitskoj bolnici, zatim u Krapinskim toplicama na rehabilitaciji gdje su mu dodatne terapije mnogo pomogle, a trenutno se nalazi u Zagrebu. Ima terapije i dalje, ali su mu potrebne i te dodatne koje su, naravno, preskupe.

Cijela Imotska krajina ustala je na noge i odlučila pomoći svom sugrađanu pa će se tako na Uskrsnji ponedjeljak održati humanitarni koncert, a glavni gost bit će prvi glas Dalmacije – Marko Škugor. Sav prihod od ulaznica namijenjen je liječenju Marka Đuzela.

Odlučili smo popričati s Markom koji nam je otkrio što očekuje od koncerta, ali i kad će nova pjesma, piše Dalmacija News.

 Za početak recite našim čitateljima kako je započela vaša pjevačka karijera, završili ste ekonomski fakultet, no ljubav prema pjevanju bila je jača…

Moja pjevačka karijera započela je u konobi..s klapom, a počeo sam pjevati iz ljubavi prema pjesmi.. Ta ljubav me drži i danas. Iako je danas pjevanje moj posao, ako bih pjevao bez ljubavi i gušta, sigurno se ne bih time bavio. Magistar sam ekonomije, ali diploma mi služi samo da mi ukrasi radni stol.

 Kako je došlo do suradnje da pjevate za Imoćanina Marka Đuzela i održite koncert?

Jedan od organizatora Mirko Gadžo, kontaktirao me sa željom da napravi spektakularni koncert u Imotskom. Kasnije se rodila ideja da dio prihoda ide u humanitarne svrhe, što je zaista hvalevrijedno. Nadam se da će koncert, ali i cijela atmosfera oko koncerta pomoći Marku da se što prije oporavi i bude sa svojim najbližima.

 Što očekujete od imotske publike? S obzirom da je popularni video s vašom pjesmom “Samo s tobom sam upoznao ljubav” snimljen na jednom imotskom vjenčanju..

Ovo će biti prvi susret s imotskom publikom na samostalnom koncertu. Vjerujem da će publika prepoznati i uživati u mojim pjesmama i izvedbama, a ja mogu obećati da ću uz svoj bend dati najbolje od sebe.

 Sudjelujete li često u humanitarnim akcijama?

Nije to stvar za hvaliti se. Svatko bi trebao po svom osjećaju i mogućnostima pomoći potrebitima i zahvaliti Bogu na svemu dobrome što ima u životu.

 Kada možemo očekivati neku novu pjesmu?

Nova pjesma i album idu uskoro! Iduća pjesma i spot “Ako projdemo” pjesma je najvećih hitmakera – Nene Ninčevića i Mira Buljana i zaista puno očekujem od te pjesme, a nedugo nakon premijere te pjesme izlazi i novi album – nazvan po hit duetu s Oliverom i vjerojatno najizvođenijom pjesmom na vjenčanjima – “Samo s tobom sam upoznao ljubav”

 Hoćete li uskoro u Splitu imati neki angažman?

Dogodine planiram veliki koncert u Splitu! Dotad pozivam sve da zabilježe 03.08. u kalendare i veliki koncert u legendarnoj Kuli Kamerlengo u Trogiru.

Koncert će se održati u kino dvorani Imotski od 20.00 sati, a cijena ulaznice je 50 kuna. Ulaznice možete kupiti u Pučkom Otvorenom Učilištu, Caffe baru Academia (Park&Shop), Caffe baru Robby u Prološcu i NU baru u Imotskom.

Komentari

komentari