Imotski navodno nema dovoljan broj igrača u mlađim kategorijama i iz Hercegovine skupljaju djecu koja igraju pod tuđim registracijama. Sad se dogodio i uistinu raritetan slučaj.

 

Mnoge stvari u hrvatskom nogometu ne štimaju, ali vjerojatno jedna stvar koju mu nitko ne može spočitati je  – manjak iznenađenja.

Nažalost, većinom je riječ o neugodnim iznenađenjima.

Ovoga puta prilično bizarna vijest stiže iz Imotskog koji se suočio s tužbom roditelja zbog korištenja podataka njihovog sina koji već godinama ne igra nogomet.

Facebook stranica koja prilično detaljno prati događanja u trećem razredu hrvatskog nogometa, 3. HNL jug je objavila odluku Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske u kojemu se traži od  Imotskog da se očituje o nastupanju igrača Ante Babića za njihovu kadetsku momčad.

[IMOTSKI DOTAKNUO DNO] Nogometni savez županije Splitsko-dalmatinske traži od NK Imotskog da se očituje o nastupanju…

Gepostet von 3. HNL jug am Mittwoch, 28. März 2018

Naime, Babićevi roditelji su podnijeli prijavu u kojoj su naveli kako netko koristi podatke njihovog sina za prijave u zapisnik kadetske momčadi Imotskog.

Spomenuta Facebook stranica navodi kako kolaju priče da Imotski nema dovoljan broj igrača u mlađim kategorijama i da s nekoliko strana, a prvenstveno iz Hercegovine skupljaju djecu koja igraju preko drugih registracija.

Kako je vidljivo u zapisniku, ‘Ante Babić’ je igrao i u posljednjoj utakmici Imotskog protiv Jadrana, pišu 24.sata.hr

Komentari

komentari