Novi trener trećeligaša iz Gospina doca je Mario Ćutuk. Ćutuk je lani vodio Marsoniu iz Slavonskog Broda, a osim što je bio pomoćni trener Hajduka pamtimo ga kao trenera niza klubova od Prve do Treće lige (Junak, Dugopolje, Zagora, Imotski, Mosor, Vitez, Široki Brijeg, Međimurje, Konavljanin) piše 3.HNL-Jug.

Mario Ćutuk rođen je u Mostaru 28. ožujka 1960., no roditelji su preselili u Split, pa je upravo tamo Ćutuk napravio svoje prve nogometne korake.

Pionirsku i juniorsku selekciju prolazi u Hajduku, istaknuo se na poziciji stopera, pa potom odrađuje i jedan profesionalni ugovor s tim klubom. Prelazi igrati u Zadar, s kojim ulazi u 2. Jugoslavensku ligu, potom odlazi u Rudar iz Prijedora, zatim Osijek, banjalučki Borac i na kraju NK Split.

Trenersku karijeru također započinje u Hajduku, 1995. godine vodi svoju prvu pionirsku momčad, koju je odveo do juniorskog staža, te još jednom ponovio ciklus prije no što je prešao u stručni stožer seniora. Priključen je kao pomoćni trener trolistu Ivan Gudelj, Ivan Pudar i Luka Bonačić, prije no što je samostalno nastavio trenersku karijeru.

 

 

Komentari

komentari