Pogotkom u šestoj minuti sudačke nadoknade Karlo Letica donio je pobjedu Bijelima u utakmici punoj uzbuđenja i preokreta protiv Istre 1961.

Trener Željko Kopić nakon utakmice nije krio emocije nakon teško izborena tri boda, ali je također naglasio kako on zajedno s igračima mora pronaći rješenje za određene stvari koje nisu funkcionirale onako kako su planirali i zamislili, piše Hajduk.hr

– Jako sam sretan zbog pobjede, pogotovo kad je izboriš na ovakav način, u posljednjim sekundama utakmice. Međutim, moramo pronaći odgovore na pitanje zašto ne uđemo u utakmicu onako kako smo je završili. Promjenama igrača, sustava i ogromnom količinom energije smo uspjeli doći do preokreta i pobjedničkog gola. Na koncu mislim da smo zaslužili pobjedu, prije tog gola imali smo dvije grede i još jednu odličnu priliku – kazao je Kopić koji je upitam kakva je uputstva dao Letici u posljednjim sekundama utakmice.

– Poslao sam ga gore, Karlo ima visinu, kad smo već sve pokušali, zašto ne bi i to. Kad već nemamo Marka Futacsa i Huga Almeide, odlučili smo pokušati s Leticom i upalilo je. U tom trenutku smo imali sreće, ali zaslužili smo je.

Komentari

komentari