U današnjem derbiju, Zadar je poptuno nadigrao goste iz Zmijavaca i slavio sa 3:0 premda je pobjeda mogla biti i uvjerljivija.
 Antonio Repić Kristijan Jurić već do poluvremena doveli su Zadrane do nedostižne prednosti, pobjedu je potvrdio njihov najbolji strijelac Karlo Torbarina u 51. minuti. Do kraja susreta imala je domaća momčad nekoliko dobrih prigoda, ali i sa ovom pobjedom mogu biti zadovoljni.

Hrvace su bez većih problema svladale Kamen, posebno raspoložen je bio mladi Krešimir Božinović s dva pogotka. Zagora je poražena na Borovištu od stobrečkog Primorca, jedini pogodak postigao je mladi 17-godišnji Duje Jurić u 86. minuti susreta. Vrijednu i važnu pobjedu nosi i Val s teškog gostovanja u Pločama, pogodak vrijedan tri boda postigao je 18-godišnji Karlo Udovičić u 75. minuti. Dva gola Ivana Prskala nisu bila dovoljna Imotskom da bodovi ostanu i Gospinu docu, odlični Primorac iz Biograda slavio je sa 3:2 i tako zasjeo na prvo mjesto. Pet pogodaka vidjeli su i gledatelji u Blatu, vodio je Zmaj 2:0, Junak se brzo vratio na 2:2, ali Šešlija iz kaznenog udarca donosi tri boda Zmaju.

Rezultati:

Hrvace – Kamen 3:1
Zadar – Croatia 3:0
Imotski – Primorac Biograd 2:3
Zagora – Primorac Stobreč 0:1
Jadran LP – Val 0:1
BŠK Zmaj – Junak 3:2

Komentari

komentari